Tuesday, February 15, 2011

BGR

Assalamuallaikum dan Salam 1 Donia…

Hari ini cuti umum sempena Maulidur Rasul. Best kan cuti. Macam2 perkara boleh wat kat umah. Lepas pada nie payoh dah la nak de cuti umum di hari2 bekerja besa.

Sambung lagik pasal cuti CNY ari tu. Kitaorang separuh family g berjimba kat Bukit Gambang Resort. Ala sekangkang kera je dari rumah mak ayah aku. Pergi pagi tu x mandi pun kat umah…….opps bocor rahsia. 

Tiket awal2 lagik dah suh jiran yang keje kat ctu tolong belikan n dapat diskaun lagik. Pegi reramai rabak jugak kan…..dapat diskaun sket2 pun dah berbaloi2. Besa la time cuti2 memang la ramai orang…..Tiket masuk dewasa RM21.90 dan bebudak RM14.90…kalau x silap la. Dulu mse 1st time pegi kitaorang x dapat pun nak sewa pondok kat area tempat mandi tu tapi x nie pegi dapat sewa. Bawak baby Nina tu yang kne sewa pondok coz kne bergilir jaga baby…

Muke x mandi pagi..
Me n baby Nina
Me+Amil+Ashi
Ramai betul orang@Coco Beach

Nota Betis
*X tau la nape gambo jadik blur…..
Post a Comment