Friday, February 25, 2011

Acik Alyn marah la


سْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ


Assallamualaikum


Ari nie mau test tulisan original from my blog.....setelah di adjust sne di adjust sini. Selalunya Acik Alyn akan draft segala bagai isi kandungan nak tulis tu kat Word n publish dari sne. Tukar mood la 2day sama ngan mood Acik Alyn yang kurang segar ari nie.
Bengang betul Acik Alyn ngan "tut" ari nie.......ish x bek tau buat Acik Alyn cam tu. Acik Alyn wat keje Acik Alyn ngan betul, tetiba "tut" ngadu ngan my boss plak. Boss Acik Alyn memula nak bantai Acik Alyn tapi Acik Alyn yang nek hangen dulu...baru ko tau "tut" tu silap orang la nak ngadu domba bagai. Please la....lu ada utang ngan Acik Alyn wei....X pe la nanti Acik Alyn akan tuntut. Siap la ko wahai "tut". Mentang2 bek ngan boss Acik Alyn.....meluat tol sampaikan ari nie Acik Alyn balik lewat 1/2 jam tau, marah la x leh nak drive...he...he
Ape la kan Acik Alyn nie cepat nor sentapnyer.....sume orang akan marahkan. Tapi tu la susahnya nak jadik yang terbaik, buat salah, tak buat lagik la salah. 


Kesudahannya.....x tau nak wat pe lagik????!!!




Esok ade perarakan sempena Sambutan Maulidur Rasul kat Sepital tapi kan Acik Alyn x join pun. Jadik ari nie Acik Alyn telah menyebokkan diri 'mengacau' mereka2 ini membuat banner untuk perarakan esok.
T, tapi tadi serius woo aku cakap pasal warna bunga tu...he...he. Korang memang akui kan. Esok korang ambik la gambar banyak2, nyanyi la lagu nasyid tu kuat2.....Chaiyok2 Bahagian Pengurusan. Kalau korang menang sok aku tumpang gembira sket n kalau dapat adiah nak tuntut share wei...


Nota Betis:
*ala nak wat benda alah tu pun nak tolong ke....dulu kite wat sorang2 je. Kalau kene caranya sekejap je. Tapi kalau tak bertanya sesat jalan wooooo.
*serba salah...di sini kawan dan di sana pun kawan :(
Post a Comment