Saturday, January 22, 2011

korang pegi.....aku pun pegi jugak!!!!!


Assalamualaikum
Korang ingat korang je pegi I-City…Aku pun  pegi jugak lorr [double meaning]. Walaupun korang dan korang pegi x ajak aku [sungguh aku terasa] – aku boleh pegi sendiri la [dengan nada majuk].

Walaupun i-city nie sekangkang kera je dari umah aku, baru la nie berkesempatan nak pegi. Itu pun setelah dikenakan bayaran RM10 hengget untuk satu kete…huwaaaa. I-city nie tempat yang dipenuhi oleh lampu2 yang x tau bil nyer brp hengget sebulan kan. Dari jauh memang menarik tertarik da booooom tapi ble dah sampai kat sne out la. Memang x best. Toilet pun x de…..hanya menumpang kat bangunan yang x berapa nak siap kat situ. Fasaliti kne upgrade lagik…. Tapi kalau untuk berphotog OK la. 


Semalam pun dah nampak bz…coming soon x tau la lagik. Mau lepas nie dah x leh nak angkat kepala lagik. LO kne prepare dulu...hu…hu. Ramai orang yang kne kejo. Harap dipermudahkan lah segala urusan kerjaku. Tapi ada jugak orang yang mengong 7 hari bekerja tu x masuk hari cuti le…malas nak x-plain banyak2 buat darah O aku nie nanti naik mendadak. Ikut je la, selagi boleh adjust aku akan tolong adjustkan. Iyala korang kan die-hard-fan boss korang…..

Nota betis:
*X heran pun KO buang aku from frens list ko kat FB.  X yah la nak tuduh2 benda yang bukan2 kat aku n d gang. Tepuk dada tanya la pangai  KO tu….Nape sentap ke ble aku sound balik…he…he
Post a Comment