Saturday, January 15, 2011

Jalan2 ke Segamat


Assalamualaikum
Wah segarnya di pagi Sabtu nie…..dah la x keje pastu cuaca pun best aje. X leh nak banyak tido wei pepagi nie…banyak benda nak di settlekan lagik. Kemas umah+lipat kain…..lagi…lagi dan lagik. Ok lah nak citer pasal g segamat ari tuh. 

Hari tu aku telah di paksa untuk ke Segamat. Pi umah adik aku kat sne. Family aku memang ada kat sne. Maka di hari kejadian adik ku Dadie telah mengOfferkan diri untuk membawa kitaorang makan Nasi Ayam. Sedap katenyer..tapikan abah aku yang bayarkan = abah la yang banje kan 0____0. 






Review pasal nasi ayam nie:
Ayam dy sedap tapi sambal dy kurang sket. Sedap lagik nasi Ayam kat medan Selera@Setiawangsa n USJ 1, Subang Jaya. 

Nota Betis:
*x sabar nak g next family trip February nanti……mau tenangkan hati yang lara ini.
Post a Comment