Wednesday, January 12, 2011

Asah bakat jap


Salam dan Assallamualaikum
Fuh…dah lme x hapdet my lovely blog nie. Bz sket dengan perpindahan umah. Huwaaa sekarang kite dah x jadik Daq subang lagik. Ish x pe la kan……Penghijrahan itu adalah satu detik permulaan. Biarlah  dan sentiasa berdoa yang ada hikmah di sebalik sume ini.
Nak citer nie, minggu lepas bersamaan hari Jumaat 07 Januari 2011 telah diadakan perhimpunan pagi bertempat di Auditorium sepital. Yang bestnyer kali nie adalah anjuran Bahagian Pengurusan Sepital, maka sesungguhnya aku telah menyumbangkan suara aku yang sememangnya dah sumbang nie untuk mengalunkan lagu koir. Ha…ha dah lma x berkecimpung dalam koir nie, support my department…..kan..kan. Dengan bertemakan pakaian yang cuties ‘pink+meeron+merah’-berpinar mata jap.  Memasing happy ari tu......ble nak dapat sevenier 2 ekkkk!!!! Ari 2 mintak x bagi.....x kre nak jugak


Nota Betis:
*x de mood nak keje lately nie….entah la may b sebab budak tu dah doq kat Admin kot. X ske sangat2.
*masih penat nak kemas umah bawu
Post a Comment