Thursday, January 20, 2011

Along oh Along.......


Assalamualaikum
Hari nie cuti…cuti sempena Thaipusam. Best lypaking kat umah. Rase nak lypaking terus..hu…hu. Bestnyer kalau x yah keje dapat $ ribu riban support life kan…boleh g sopink anythime, melancong anythime….hi aloh la. Koyal jap!!!!

Nie nak citer pasal birthday Along. Payoh beno nak suh dy meniup lilin harijadi dy. Al-maklumkah kalau dah mengadap games tu harus sume benda dah x henggat dunia. Sampai kena paksa. Bebudak sekarang nie memang macam nie…asyik beno ngan gadjet IT jaman sekarang. Mne de main macam zaman aku kecik dulo2. Main congkak, main roundes, main masak2……ish zaman dah berubah. Dunia dah semakin maju.

 :
:
:
:
:
:
:
:
:
V
:
:
:
:
V
Tengok baby Zafrina pun dah interframe….mau tiup lilin jugak

 
Nota Betis:
*kebahagiaan dalam perpisahan.
*Be strong my dear…..x pe biarlah apa orang nak buat kat kite, may b ada hikmah di sebalik apa yang berlaku ini. Usah bazirkan masa lagi mengenang orang yang tidak berguna dalam hidup anda.



Post a Comment