Thursday, January 27, 2011

aaaaah biarkan aje lah!!!!!

Assallamualaikum

Sekejap je dah ari Khamis…ske hati sebab next week cuti panjang. Ish nape la x jadik warga Negara Wilayah leh cuti lagik lame kan…. Apply cuti 2 hari dah dapat berhari2. Sebenarnya x sabar nak menanti next week. Ada family trip….best2 walaupun last minute ramai yang x dapat nak join…hu…hu nak buat macam mana.

Ya Allah Ya Tuhanku berikanlah aku tahap kesabaran yang tinggi. Sume nyer last minutes tapi nak jugak…..Nak cakap tidak terus pun x boleh jugak, nanti x pasal2 isu pulak. Hari tu dah isu dah tapi jawap je la. Tempoh masa yang diberikan tu memang x berguna langsung.Kekadang nek fedup jugak. Banyak sangat rayuanku rayuanmu….Time nak mintak tolong bukan main lagik suara merayu2 tapi kalau x de apa urusan tu senyum ngan kite pun x nak. Apa salahnya senyum sikit ngan orang yang bergelar kuli2 batak nie…ala bukannya kne bayar pun. Nak sedapkan hati……sentiasa cakap kat diri sendiri, aaaah biarkanlah. Dah style depa gitu nak buat cam ne.  Banyak lagi yang kene perbaiki. Nak ISO…..

Lama dah x jumpe budak domok nie. Hari tu ibu dy buat video call, terkebil2 budak domok nie memandang achik Lyn dy yang cute mute nie. Rindu ek. Nanti lah kte jumpa kat umah atok dan nenek kat kampung.



Nota betis:
*esok nak g bagi hati nie bersih sket.
*IKEA ad sales sempena CNY, rasa nak pegi tapi………….
*Tadi tahu tentang “sesuatu”…fuh, dah agak lama dah sebenarnya…..X sangka nyer!!!!
Post a Comment