Tuesday, December 28, 2010

Nasi Ayam Penyet Wong Solo Bangi

Salam

Wong Solo kat Bangi nie merupakan salah satu kedai peberet aku makan. Menu cam biasa la Set Ayam Bakar. Memang x pernah jemu pun. Dalam sebulan kadang2 sampai 5-6 kali. Bangkrup mcik…… Asal tension aje mesti nak makan kat cni. Agaknya member2 Lyn pun bengang jugak kot asyik2 makan kat Wong Solo. Sebab 2 kalau di suruh Lyn yang pilih tempat makan, memang Wong Solo la jawapannya.

Entahlah may be sambal dy yang sedap kot. Dah banyak kedai ayam penyet yang Lyn jelajahi tapi yang kat Wong Solo nie jugaklah yang menjadi pujaan adinda hati. Rasa dy memang merveles+tangkap leleh. Lyn dah bawak my mak n abah datang makan kat cni n diaorang memang kata sedap. Nasi dy pun lembut. Berbanding dengan makan nasi Ayam Penyet kat d'Curve hari tu memang jauh macam langit dan bumi rasanya. Wong Solo ada lagi cawangan dy iaitu kat Kampung baru dan Seksyen 7,Shah Alam. 



 



Nota Betis:

*Lagi berapa hari dah nak masuk tahun 2011 maka akan bertambahlah satu lah lagi umurku. Itu hanya angka je kan…Welcome 2 new world!!!!
*Azam lama pun x tercapai…..azam yang sama je tiap2 tahun.
Post a Comment