Sunday, December 26, 2010

Minah dulang lagik ek!!!

Salam

Kat Sepital telah berlangsung satu majlis pengagihan zakat untuk 10 buah hospital di sekitar Selangor dan Lembah Klang. Majlis ini telah diadakan pada 13 Disember 2010 bersamaan hari isnin. Ayat penyata dan ayat budak sekolah lagik.

Oleh kerana telah dilantik menjadi Urus yang x setia majlis tersebut maka terlantik lah kami sebagai orang yang menjaga pendaftaran peserta dan juga merangkap pembawa dulang-dulang naik ke pentas utama. Ingat suka sangat ke jadik orang yang membawa dulang i2…..ish sebenarnya x ske sangat tapi mengenangkan tanggungjawab yang diberi gigihkan jua. 

Bayangkan kalau kaki tersadung kat pentas tu macamana? Malu la mereka dan kluarga mereka kan. Dah la kne dressing molek2+cantik2+chumek2…cantik ke? Dan juga memakai kasut ber'heel'. 

Tapi walaubagaimanapun majlis tersebut telah berjaya di adakan di sepital. Hari tu bajet2 masuk paper ke, tv ke bcoz ade press…ala lpe plak nak ngeneng2 kat kamere i2….*wink. Ada orang gelakkan aku mse majlis tu…katenye control ayu sangat. Iyala kan dah majlis orang x moooo la nak buat muke stoye…he..he







Nota Betis:
*Akhirnya, al-hamdulilah dapat jugak.
*kne start packing lorrr…banyak sangat benda nak buat. Anyone can help me?
Post a Comment