Thursday, December 16, 2010

MAHA ngan bebudak office

Salam

Hari tu [ lme terperap baru nak publish] pegi MAHA ngan budak Office @ 1st day Seronok tu memang la seronok tapi penat sesangat. Dari rehat sampai ke pukul 4.00 petang baru balik office. Bukannyer pe sesat kat dalam MAHA tu….kesilapan naik tram. Memang lawak abis la. Kebetulan pulak masa hari pertama tu cuaca pun x berapa nak elok, hujan renyai2….jadik x de terasa bahang sangat. X pegi pun ke Pavillion tu semua. Penat akibat kesilapan yang tak disengajakan. G ronda2 hall aje. Memang kenyang kalau masuk hall yang menjual makanan.




[hanya ini saja photo yang boleh di upload, BB ku sungguh lembap]

Nota Betis:

*Al-hamdulillah verifikasi stok aku dah nak abis, tinggal 4 barang je lagik. Terima kasih la kawan2 kat stor Perubatan yang sudi membantu kakakmu yang buta hati tentang ubat2an nie. maklum la bukan dari kalangan orang perubatan pun samaada MISI ke DR ke MA ke atau PPK ke. Thanz z lot dengan harapan semoga tahun hadapan tidak naik nama lagik untuk jadik pegawai verifikasi stok....huwaaa.


Post a Comment