Thursday, December 23, 2010

Kekanda dan Adinda ♥

Salam

Teringin nak makan Meatball kat IKEA…..tu yang gagahkan diri jugak pergi ke sana. Tetapi alangkah hampanya hatiku apabila tibanya di tempat kejadian terbanyak sesangat la gerombolan manusia. Ish pening nie….Parking pun kat d'curve aje.

Nape la kalau g IKEA je mesti ramai orang, agak2nya masa ble ek IKEA x de orang. Jangan korang jawab mse IKEA tutup udah lah ek. Lyn suka sangat g IKEA nie sebab dy punye deko simple + cute + cantik + menarik. Ble la nak dapat beli umah sendiri [ sambil terbayang2 umah style+design sama ngan yang display kat IKEA]. Wardrobe dy cantik sungguh. Mesti bestkan kalau dapat nie, mesti dapat menampung kebanyak2an baju2 ku ini. Pas tu Lyn kan minat ngan benda2 comel kat IKEA nie…rse nak beli semua hatta tong sampah sekalipun…warna merah lagik tu.

Hari tu kuar ngan Kanda Lyn la….dah la berjanggut tunggu kat KJ station (jgn marah Kak Mas). Sekurang2nya lepas gak hajat nak g jale'2 ngan adinda kesayangan nie kan….uwek. Ingatkan makan Nasi Ayam penyet kat d'Curve tu sedap dan dapat menandingi kehebatan tempat makan peberet Lyn kat Wong solo, Bangi tu tapi………………..sungguh hampa memang x best langsung. X kene ngan selera Lyn nie. Apa daaa korang cadangkan Lyn makan kat d'Curve hancur…..upenyer selera kite x sme ek. Deko krismas kat d'Curve cantik sangat ngan kale' yang sweet itu biru+pink+pepel. I like ♥♥♥ so much.

 

Kak Mas kte nak beli meja makan cam nie…..he2. Jangan lpe ajak yang sebelah jadik tukang rasmi ek!!!

 Sape lagik cute......ha...ha

sweet je kan design krismas kat d'Curve nie....thumb up


n see d person kat bawah nie......














              

  Sme je kan [SWEET]

Nota Betis:        
*Setelah 2 hari demam, hari nie kembali ke kantor menjalankan tugas seperti biasa.
*Melangkah terpaksa kah aku…….kne redha kan. Learn something yang berguna dalam hidup nie.
 
Post a Comment