Tuesday, November 23, 2010

AnNual LunCH-parT 2

Salam
Seronoknya rasa ble rupa wajah blogku ini sudah berubah setelah bertahun2 sekian lama x berubah....banyak lagik yang kne adjust. Kat sidebar pun belum adjust lagik.Wat sket2. Esok sambung lagik. Nak ubah tulisan, nak letak gambar lagik.header belum design.....ish banyak keje nie. Tapi hati amat ske sesangat.

Ok lah sambung pasal anual lunch lagik.

Walaupun benda alah nie hanya dibuat dalam masa 2 1/2 jam namun hati HAPPY berbunga riang la la la.
Men teka teki+tuka2 plesent+main sebut2+gurau2 senda+ketawa terbahak2 macam orang gle. Jadi kesimpulannya masing2 happy dapat plesent.....aku dapat plesent dari Paan. Love it tau. Memasing kne sediakan hadiah berharga antara 10-15 ringgit. Pas dapat pulak benda hadiah yang comel2 sebab dapat jawab teka teki. Fuh 1st time dalam idup dapat jawap teka teki sebab selama nie memang x ske teka teki...kalau teka pun x pernah betul. Ayoyo pas tu nak je tau jawapan cepat2 x sabar memanjang sesangat.Tapi bak pe tau ari tu dapat plak ONG jawap teka teki tu. Sebenarnya aku bantai aje, x sangka lak betul tekaanku itu. Ada sesapa jeles x Kak B diaorang nie dapat adiah lebey? Hu...hu...hu

 sebahagian dari hadiah
 kami.....???terasa diri ayu la pulak posing cam tu

 ha..ha lagik  buat mke come'
 jejaka jejaki yang ad kat department Pengurusan
Pengacara majlis (Yatt) yang cuties
 x dapat love besar pun jadiknya x de la menang mse game itu.

Nota Betis:
*Hati masih cam tu...sebenarnya malas nak fikir sangat tapi sememangnya benda tu kne fikir. Sapa yang tolong fikirkan untuk aku nie.
*kekadang x faham betul... dont lebey2. X pernah terlintas pun pada perkara yang bukan2 TAPI.....
*X semestinye kita sentiasa kelihatan gembira, namun di dalam hati hanya Allah sahaja yang tahu.
Post a Comment