Tuesday, October 26, 2010

cerite open ouse sepital..

Salam
x kre...nak create jugak crite basi ini...hu..hu. Open ouse sepital telah diadakn stelah seminggu nek keje...ouh aku cuti rye paling lme kat admin tu. Ble balik kg je memang 'KULIR' la nak balik ke KL balik. Open ouse sepital cam biase aje...sme cam taun2 yg lepas cme di + ngan sedikit kontrebesi....he...he. X pe ah nak wat cam ne kan dah keje, sumenye kene buat. Kekadang se nak buat bodo sebodonye tapi x sampai ati plak. ambik kire ' biarlah orang buat kte, kte x yah buat kat orangkn' tapi kalau melampau tu memang kne aaahhh. Anyway happi jugak la.....apalagi makan+posing. 
 Korang episod melarikan diri every year tu memang menjadik la...taun depan buat lagik x?









Nota Betis:
*kelako gle ble Mr. D makan kat pantry ngan kitaorang....ha..ha sumenye sunyi sepi.


Post a Comment