Thursday, October 28, 2010

Fiesta Buku Alaf 21@Shah Alam

Salam
nie adalah saat yang amat ditunggu2...he..he. Bagi peminat novel mcm aku nie, saat cenggini memang amat dinanti2kn sebabnyer setiap pembelian novel dapat diskaun 30%. Sapa nak bagi. Aku biasanya akan beli novel kat Minerva@KL tapi aku akan skip beli novel under Alaf21 n prima sebab nie la. Kalau beli kat Minerva cme diskaun 20% aje. Mau pagi Sabtu nie.....pas tu mau g sopping barang2 buat cukur jambul NurZafrina Adriana la plak. Pink karer.....


Peta tempat kejadian


Welcome NurZafrina Adrianna


Nota Betis:
*hu...hu ari nie kne marah, bongok betul!!!!!!
*Pegi makan kat Restoran Nasi Ulam@Bangi tadi, sedap wei. TQ Mek T sbb bgitau.
*x sabo nak lek Kuantan next week...

Wednesday, October 27, 2010

sopinx


Salam
Spe yang x ske sopinx....kalau ade yang X ske sopinx, aku respek abis. X kre la sopinx on-line ke, sopinx pagi mall ke, cash ke, tenyeh kad ke.....fuh iyenye akan memberi kepuasan. Kalau g Langkawi sibuk beli coklat, g Tengganu sibuk sopinx sutera......bestnyer kalau $ berkepuk2...ha..ha.


Nota Betis:
*Meeting ngan TP tadik....diberitahu ad rombakan kat tugas2 yang dibuat sekarang nie, pas 2 siap annouce lagik yang tugas yang no 6 akan melebihi tugas yang 5 di atas...Oh NOOOOO

Tuesday, October 26, 2010

cerite open ouse sepital..

Salam
x kre...nak create jugak crite basi ini...hu..hu. Open ouse sepital telah diadakn stelah seminggu nek keje...ouh aku cuti rye paling lme kat admin tu. Ble balik kg je memang 'KULIR' la nak balik ke KL balik. Open ouse sepital cam biase aje...sme cam taun2 yg lepas cme di + ngan sedikit kontrebesi....he...he. X pe ah nak wat cam ne kan dah keje, sumenye kene buat. Kekadang se nak buat bodo sebodonye tapi x sampai ati plak. ambik kire ' biarlah orang buat kte, kte x yah buat kat orangkn' tapi kalau melampau tu memang kne aaahhh. Anyway happi jugak la.....apalagi makan+posing. 
 Korang episod melarikan diri every year tu memang menjadik la...taun depan buat lagik x?









Nota Betis:
*kelako gle ble Mr. D makan kat pantry ngan kitaorang....ha..ha sumenye sunyi sepi.


Monday, October 25, 2010

lme x apdet blog....hu...hu

Salam
Lmenye x apdet blog, dari akhir2 pose, sepanjang musim raye n sampai la sekarang. Cerita nyer banyak sesangat tapi tu la dengan keadaan diri yg m sket di tambah ngan lappy yang bengong jap plus lagik pertukaran streamyx ke celcom broadband yang maha lembap....Iya la kte besa gune streamyx tup2 gne celcom broadband plak ...fuh memang la terasa ke lembapannye....but x pe cbe sesuaikan diri ngan keadaan. X kre nak wat n-3 tertunggak jugak mengenai semua2 benda....buat kenangan anak cucu :)..ngeeee



Nota Betis:
*keje@office still banyak, alahai peruntukan plak dah abes.
*apasal Mamat 2, tetiba aje....bengong. Kalau re nak meroyan 2 jgn la meroyan depan aku. Buat bengang kepala otak aje