Friday, September 3, 2010

Majlis Bukak Pose @ MAEPs


Salam
Lama dah x apdet….MALAS sesangat. Lagipun mood x berape nak KO OK. Memanjang x OK je kan….nak wat cam ne perubahan hormone untuk jadik Ketua. Banyak citer sebenarnya nak tulis tapi tu la, x pe hapdet sket2 buat kenangan hari KERTU nanti :).
Sebelum cuti Nuzul Al-Quran ari 2 feng Pardoll FC buat agenda berbuke pose@MAEPs. Ramai gak yang join, lagipun kitaorang buat sekali farewell untuk Jusiah yang sekarang nie dah berada nun di Sabah. Bertable2 la kitaorang booking. Aku x makan banyak pun…kenyang sgt tengok banyak sgt makanan…hu..hu. Gedik2 berphotog aje. Abadikan kenangan terutamanya ngan si come lote jusiah tu. Nangis budak tu dikejekan oleh bebudak pardoll FC. Siap nyanyi2 lagik….but hapi kan. Next year buat lagik. TQ 4 Apai yang bertungkus lumus untuk menjayakan majlis nie walaupun sponsor by diri memasing.

Nie sume berphotog bergedik aku n d gang….ngeeeeeee n I like



Nota Betis
*Dah sopping…ngeeee. Kuih, baju, presie 4 mak n my MIL, cordial pun dah DONE.
*Memory dalam my laapy nie dah nazak…
*x efektif ke admin nie?
Post a Comment