Monday, September 6, 2010

Lompat........

Salam
Tingat kat Paan n Iena….
Disatu pagi di dalam Office:
Kak semalam kitaorang g Pasar Ramadhan UNITEN. Ada orang tu jual kuih lompat tingkap.
Aku: blur sekejap…..[wait…wait]
Wei bukan lompat tingkap la, nama kuih tu LOMPAT TIKAM.
Lawak sekejap…..ngeeeeeeeee
Tingat kat diaorang lah bulan pose nie dah 2X aku beli kuih Lompat Tingkap Tikam nie. Sekali beli mse kat Pasar Ramadhan Stadium Kuantan tapi kan x sempat makan pun. Letak kat fridge kat kampong…..lupe lorrr. Semalam tingat tu yang singgah Puchong g beli kat kakak Kelantan tu…urmmmm sedapnye. Tapi x ske yang warne me’ah tu, pulut dy memang buang.

 

Nota Betis:
*Nak tukar my streamyx ngan berukband lah plak…
*Start cuti Rabu sampai Ahad next week, raya la katakan.
*ish meluat ngan dy…..

Sunday, September 5, 2010

Ayam tempayan


Salam
Balik Kuantan ari tu aku pegi Pasar Ramadhan kat Stadium Kuantan. Adik aku kirim mau makan Ayam Tempayan. Dy kte ari tu masuk TV. Wah mesti best niekn. Tapi kene beratur panjang giler. Terkebetulan masa kitaorang g sne kawan adik tgh beratur maka sesungguhnya kirim kat dy aje tolong belikan. Kalau aku yang nak beratur mau rentung sbb panas sesangat. Tanye dy dah beratur berape lme . Dah beratur ½ jam. Kalau lewat ayam tempayan i2 sold out. LARIS. Seb bek dy nak tolong belikan. Seekor bersamaan RM18.00. Ok la rse dy sebab rempah ratus dy terasa sangat…sgt sedap. Korang cbe ah....berbaloi2




Nota Betis:
*sudah p d Curve n IKEA.
*Ngee sudah dapat hbag i2 walaupun kaler yg aku nak dah sold out. X pe lah. Sales 30%. Save banyak, kalau x mau gigil hulur $.
*tgh gigih menenyeh bio oil kat muke. Harap2 hilang la parut nie.


Friday, September 3, 2010

Majlis Bukak Pose @ MAEPs


Salam
Lama dah x apdet….MALAS sesangat. Lagipun mood x berape nak KO OK. Memanjang x OK je kan….nak wat cam ne perubahan hormone untuk jadik Ketua. Banyak citer sebenarnya nak tulis tapi tu la, x pe hapdet sket2 buat kenangan hari KERTU nanti :).
Sebelum cuti Nuzul Al-Quran ari 2 feng Pardoll FC buat agenda berbuke pose@MAEPs. Ramai gak yang join, lagipun kitaorang buat sekali farewell untuk Jusiah yang sekarang nie dah berada nun di Sabah. Bertable2 la kitaorang booking. Aku x makan banyak pun…kenyang sgt tengok banyak sgt makanan…hu..hu. Gedik2 berphotog aje. Abadikan kenangan terutamanya ngan si come lote jusiah tu. Nangis budak tu dikejekan oleh bebudak pardoll FC. Siap nyanyi2 lagik….but hapi kan. Next year buat lagik. TQ 4 Apai yang bertungkus lumus untuk menjayakan majlis nie walaupun sponsor by diri memasing.

Nie sume berphotog bergedik aku n d gang….ngeeeeeee n I like



Nota Betis
*Dah sopping…ngeeee. Kuih, baju, presie 4 mak n my MIL, cordial pun dah DONE.
*Memory dalam my laapy nie dah nazak…
*x efektif ke admin nie?