Tuesday, August 24, 2010

umah mak abah kne pecah masuk lagik

Salam
Semalam dapat sms yang menyatakan bahawa umah mak abah kat Lepar kne pecah masuk lagik. Adoi bulan pose yang mulia nie pun de gak orang wat keje yang bukan2.  Nek hangen gak aku dengor. Sib baik mak abah aku x de. Sabtu Ahad ari tu diaorang g Kuala Selangor umah adik aku. Ble dy orang balik Isnin tu  apalagik tengok umah dah kne pecah. Hilang jugak la duit spare. Mengomel2 adik aku yang polis tu. Ala dah tengok ngan tuan Haji, dy ckp mat gian 3 orang yang masuk umah tu...diaorang dah lme aim. Adoyai. Plan mau pasang alarm la pulak kat umah Lepar tu. Bukannya pe bayangkan kalau de orang kat umah cam ne? Dah la mak ayah aku 2 orang aje doq kat umah.......Minggu nie kitaorang adik beradik balik.....tengok la macam mana nanti. Abah pun dah buat report polis kat Gambang. Yang bengangnya ble dengar polis tu cume datang n ambik gambo tempat kejadian dengan kamera HP aje. Adik aku yang polis tu dengor lagik la hangen.... Mak buyung jangan bebel banyak2, nanti baby dalam perut ikut -____________-


Umah@Lepar

Nota Betis:
*Benci ngan orang yang bengong....dah la ego nak mampus

Post a Comment