Friday, August 20, 2010

Sessi hias kaunter

Salam
Next week ad pertandingan ‘seni’ hias menghias kaunter x kre la kaunter apa pun asalkan dy digelarkan kaunter. Tema mengenai kemerdekaan. Office aku dah jadik macam kat tepi jalan la plak. Penuh bendera. Wah belum lagik buat 5S lagik….kalau x lagik la kene kreatif+inovatif. Terima kasih kat kawan2 yang menyumbangkan tenaga dan idea2 karat. Teringat kat idea TP…..dah macam pokok nyiur melambai2 lak plan dy. Pas 2 kne kutuk, sian orang tua tu. X harap pun nak menang tapi sekurang2nya kite buat. Dah la Bahagian pengurusan takkan la x menyokong plak kan. Tapi kat cni x best setern2 org aje yang menunjukkan minat, setern2 lagik buat BODO aje. Memang x de semangat kekerjasamaan tu. Kalau cam nie windu abis kat member2 kat Akaun Mindef dulu. Sekurang2nya kita rapat antara satu sama lain, x de la macam kat cni. Hal aku-hal aku hal kau-hal kau. Tapi tu la masuk kandang kambing kene la mengembek…..



Nota Betis:
*Rindu Kak Mas, rindu Noly

Post a Comment