Sunday, August 15, 2010

Rezeki yang double triple

Salam
Nie citer sebelum pose ari tu. Bahagian pengurusan wat jamuan menyambut bulan Ramadhan. Sumenye potluck. Memang banyak sesangat makanan. Unit kitaorang supply kuih yang di ode ngan mak Ina n air. Canggih manggih kitaorang wat 3 jenis air, sirap laici, Nescafe kaw n air tea O.

Pas 2 terjadi plak satu peristiwa yang sebabkan hati sakit. Bukan salah aku tapi salah orang lain yang nyusahkan aku beb. Apalagi pasal tunda tarikh kursus x nform me. Ha dapat free makanan kursus tu untuk makan 100 orang pye. Tu yang jadik rezeki double triple. Memasing sibuk menapau. Kiranya hari tu menu untuk sume orang kat Bahagian pengurusan adalah sama. Dah kalah boye dah….kekenyangan. Plan nak kuar g Bangi tengok baju batik pun x jadik, dah x larat. Sampai ari tu aku x wat satu keje pun asik uruskan pasal makanan tu aje. Hangen:(. Balik umah tebungkang PENAT sesangat. 



Nota Betis:
*Dah 5 hari pose.
Post a Comment