Thursday, August 12, 2010

Futsal la beb!!!


Salam
Dah 2 hari kite berpuase 2day….Sekejap je kan. Tahun nie plan tak mooo p bazaar Ramadhan.Nak masak sendirik. Chaiyok2 untuk diri sendiri
 Orait lah, Nie citer pasal World Cup Futsal ari 2, Nie pertandingan antara department kat Sepital nie
Gagah kn diri jugak join. Bebudak nie la yang ngajak. Iya aah dah 2 taun x men futsal.Mau kaki kejung…ahaks. Memang pun 1st tim training adoi rase nak tcabut kaki….Ase tekan clutch pun x leh nak blah. Sib bek kete autom kurang la sket. Al-hamdulillah pada hari pertandingan group kitaorang aka JAPAN dapat naib johan. Dapat la jugak kan…may be tahun depan jadik juara kot….oup de hati nak men lagik tahun depan. Dengan pertambahan usia nie larat lagik ke nak berlari......kwang2


kongsi satu gambar dulu ekkk.....esok2 nak isi gambo lagik sebab edisi bergedik berphotog sakan, i like

Nota Betis:
*2nd Ramadhan
*banyak nor azam yang nak di lunaskan di bulan pose nie
*terasa hati sesangat ngan seseorang.... i dont like lorrrr!!!!menguji kesabaran Ramadhan nie




Post a Comment