Friday, July 2, 2010

rse masam :(

Salam
sekarang nie hati sungguh x gembira
entah la mcm2 ada
semoga Allah akan permudahkan segalanya
kekadang rse mcm nak posting
hu...hu 
frust gle ble posting ku dulu reject
rse nak apply balik
tpi kne pujuk atoq suh sign aaah
tu yang malas tu
kalau lme2 rsenya mau mke tua dari usia aku nie
arie2 asik bebel aje....
Pening den
cakap salah x cakap lagik la salah
semuanyer nak perfect
aku yang menguruskan nie 
nasib la doq kat admin
tapi aku kne bersyukur 
ble doq kat tempat yg byk keje
sekurang2nyer kte banyak belajo 
banyak perkara
sejak service ngan gomen nie
dah 8 taun den doq admin
naik bosan deh...
walaupun lain2 tompat
tpi fungsinyer tetap sme
mau apply nek pangkat lagik ke?
di + ngan beban keje yg len
oup nanti dulu aaah
my vision 10 years tu kne aplikasikan
kalau x sia2 aje buat vision
walaupun aku  rse masam kat office aku 
tapi aku sentiasa bersyukur yang 
aku ade keje
keje gomen plak tu
aku ade pendapatan sendiri
aku dah boleh beli kete sendiri
dah x pinjam kete ore' tu
dan aku sentiasa + 
aku kje teruk2 x pe
sekurang2nyer dpt rezeki halal
pas tu di kelilingi ngan kawan2 yg best+havoc
aku plak sentiasa happy
w/pun ke'happian' ku i2
disalahertikan
hu..hu 
sedih tau ble de org labelkan aku ngan perkataan
GATAL
pliz la
terasa gle b**i aku tau


Nota Betis:
*dunt ask me again about d matter...i know

Post a Comment