Saturday, July 3, 2010

crite monyet

Salam
kali nie nak tulis blog edi-c esei nak jawap exam@UITM tapi gne base Melayu aaah ^_*.
Ala citer monyet dah lme sebenarnyer..tapi x de la bertahun2, cume 2 week ago aje.....hari tu g Kuala Selangor umah adik, mak n abah pun ad kat sne....dah byk x g Kuala Selangor nie tapi x penah pun terniat nak g Bukit Melawati nie....apalagi ajak aah sume orang "jom kite g naik tram nak?". Sume on saje... Sebelum tu kitaorang g Pasar malam@Tanjung Kerang Karang dulu. Den kn ske makan kuih2....fuh sakan betul memborong...Nak naik kat Bukit Melawati nie kalau hari minggu kne naik tram n kne bayar dewasa 3 hengget budak 1 hengget * ingat2 lupe plak* rse betul dah. Sebenarnye x de pe pun kat atas nie, cume monyet2 yg jinak n boleh dipegang2......sanggup ke nak pegang? Den takut aaaah......
tengok aaah tu siap nak salam2 ngan monyet tu...siyes wei monyet kat cni jinak2 belake
monyet makan kacang :) mahal gle kacang panjang kat atas nie, sehengget 3 urat aje.....nak wat cam ne diaorang pun bizness gak. Kalau tau tadi beli kat pasar malam Tanjung Karang aje.
  ske gambo nie, terserlah ketakutan ku
 
ish bebudak nie sungguh berani 
gaye model yang terpinggir
@ salah satu meriam yg ad kat ctu

mak n abah
 me n ashi

Nota Betis:
*smlm g Up Town Shah Alam...gigih nak beli legging....ha...ha
*x sabar nak make over@stage mid esok....agak2 cantik x ek? 
*ble la nak g IKEA nie, nak beli kain carten nak wat tali kamela n cute beg 4 my gadjet
*sangat ske wat blog walking sekarang nie...luv
Post a Comment