Wednesday, May 5, 2010

♥ ♥ ♥mood novel cintan♥ ♥ ♥

salam
sekarg nie tgh bce novel ni
[selamat pengantin baru isteriku]
[karya nass alina noah]
baru bce sampai msurat 469 drpd 1161
banyak lagik nak habiskan....ngeeeee

gambar: pcik google

saban malam aku menenti 'malam pertama' kita yang belum bermula...
yang entah bila akan bermula dan entah siapa yang akan memulakannya.
Hari2 yang berlalu terus begitu...... terus dihimpit kesedihan, pilu dan keliru.
Bicara apakah yang menjadi kesalahan, hingga asmara yang baru bermula,
tidak ada penamatnya. Lalu kasih sayang ini bertukar benci, menjadi sakit hati....
Abang, mulut ini telah puas berkata benci, namun hati ini sejuta kali membisikan
kata sayang. Bibir ini menyuruh kau pergi, hati di dalam menangis agar jangan
ditinggalkan. Suara ini tegar mengaku rela dilepaskan, namun kalbuku dicengkam
takut yang amat dalam. Takut kehilangan satu-satunya orang yang palingku sayang.
Abang, walau kau bunuh seluruh cinta itu, ia tetap akan tumbuh subur dalam hatiku
sampai bila-bila

[sinopsis @blkg buku...aku x pandai nak wat review novel]
tapi tag line novel ni best

♥ ♥ ♥Abang ....berilah aku peluang untuk menjadi isterimu yang baik.....♥ ♥ ♥



lepas abis novel tu aku nak bce novel nie plak....
++sakit tangan digerit kaca sakit lagi hati yang terluka++

he..he...actually ade 12 novel lagik nak di bace.....gigih woooo

Nota Betis:
*kelako gle ngan Mr. D 2day....nak je aku g report kat En. Victor....dah la call aku pas 2 sms plak...lawak10x
*kne payungkan Am tadik...hu...hu
*minggu nie asik kulir mood aje...why haaa????
*x sabor nak g Sg Sendat....watch out
Post a Comment