Sunday, November 15, 2009

@@wink@@

Salam....
Minggu nie merupakan minggu yang amat membosankan, memboringkan, meletihkan,menyampahkan n segala-galanya. Dah le CC Ton posting ke PKN Sungai Buluh di tambah ngan kedatangan CC baru yang telah menambahkan lagi 1 keje aku...Tapi apakan daya semuanya kene terima coz orang lain kat Unit Admin lagi dapat banyak pertambahan keje..Aku cume dapat satu je, itupun ari tu dia nak tambah banyak tapi aku surrender. Walaupun sot...set kat belakang tapi nak buat camner..bak kata Zul5ros pengurusan baru...
"Good Bye CC Ton"
*Semoga terus maju di tempat baru*
Borang posting aku dah ok dihantar ke JKNS. Fuh lega...harap2 dapat posting around bulan 5 next year. Bengang jeq bila TP selalu mention my name dalam meeting hatta masa jamuan semalam pun sebut nama aku.. Aku bukannyer pe, nanti orang kata aku skandal plak ngan orang tua nie....hieee....mintak jauh kan ler semua tu. Sampaikan dah ader orang hint2 jeq. Bengang bebb!!Dah arr kene sediakan laporan penggunaan kenderaan rasmi dari Januari sampai la nie...rekod dah le bersepah-sepah, 1st kene susun dulu...semalam cumer sempat buat 3 bulan jeq...ohhhh lepas nie buat data. Nie semua TP punya angkara..menambahkan keje aku lagi. Aku kan multi purpose.. Dah le bengang ngan Mr.D.
Hati semakin keliru..Aku berada dipersimpangan..tak tahu persimpangan mana yang harus aku ikuti. Nak ikut kata hati atau...Entahlah kekadang pening memikirkan segalanya yang terjadi. Mengapa harus terjadi semua nie??
Post a Comment