Monday, November 16, 2009

Mad Monday

Salam....

1st nak citer situasi kat office pagi tadi..
pagi2 dtg keje dah ader keje menanti siap Mr D sound suruh bukak email....
Dah arrr Mad Monday....
Bila aku bukak email ader 3 keje yang menanti...
he..he..ngan membebel2, aku print out semua keje aku..
aku pulun jugak buat semua yang dia suruh, bila dah siap aku highlight n tulis DONE besar2. dah arrr tu letak macam2 surat kat meja, esok pagi baru nak buat...
OMG.
Dari pagi busy sebab nak buat macam2 bender 4 majlis 3 in 1.
(Majlis sambutan deepavali, hari jadi n persaraan)

"aku benci keje yang memerlukan tindakan segera dalam masa last2 minute"

Punyer ler aku bengang sampaikan aku send email kat Mr. D.
Tanda protes tu.
Actually aku tak kisah keje banyak coz
sememangnyer kat admin memang banyak keje tapi tengok arrr dulu cara boss keje.
tak kan semua benda nak SEGERA jeq.
Al-hamdulilah sebelum lunch dah siap kitaorang buat semua keje yang dia suruh..
Walaupun protes tapi keje tatap jalan.
Around pukul 3 petang Mr.D panggil aku n Santhi ngadap dia n tanya macam2.....
gelak aku ngan Santhi pasal mamat tu...
dia cakap TP sound dia..Oppppp.
Siap cakap pasal dinamik la..adhoc la..
Bukannyer x respect kat Mr. D.
respect tu tetap ada sebab dia kan boss kitaorang.
Hanya org yang tau dan faham je yang memahami....
Majlis tu hari khamis nie,
bayangkan hari nie baru nak buat card, nak edar lagik....
yang penting aku malas nak call ALP.
Lantaklah.

********************************************

Petang Sabtu plan nak tengok 2012..
adoi pegi Summit tengok beratur mak datok panjang gler,
last2 x jadik nak tengok wayang..
lain x arrr. Pas tu g makan kat Jhonny la apalagi. Peberet tu.

I like Jhonny...muah...muah
kalau kat Jhonny aku memang order nie ajer....pineapple rice 1 set + ice lemon tea n chicken wings..best

my ice lemon tea...n yam ice-cream

Dah habis makan2 macam biasa arrr g elianto...usha makeup.


Nota betis:

*Hidup perlukan pengorbanan...Semoga Allah sentiasa tetapkan iman aku dan juga kesabaranku

*bila la nak tukar wajah blog aku nie....nak katun2 sket @ x sesuwei untuk aku yang dah nak tua nie...

*bila la nak abiskan baca novel akhir sebuah cinta...best

Post a Comment