Wednesday, November 4, 2009

^cerita ini cerita itu^

Salam.....
Semalam g jaga exam PTK 4 SN kat MAEPS, atoi.... sakit kaki maa dah arrr pakai heel,
Aku nie memang jarang sesangat pakai heel :(
penat siot but sekurang-kurangnya ada jugak
pengalaman jaga exam. Nak jadik cikgi
dah x layak kot....
Pas tengahari cabut balik... n g KL jumper rizal.
Sempat jugak g shopping beli tudung n novel baru.
X sabar nak habiskan membaca novel-novel tu..
*luv it*

Kak Lela sms petang tu n bagitau
"CC Ton dapat posting Sungai Buluh"
wah ber+ lagi la ....... (bla, bla,bla)
pening ber+pening...
Pas 2 pagi2 hari aku dah antar borang
posting aku mintak
*nak balik Kuantan*
suruh CC sign, tak kira nak jugak...
harap2 CC n TP approve la.

he...he...nie arr orang2 kat admin HSDG...yang otak gle-gle banyak . Punyer ler seksa nak mencukupkan corum nak bergambar....tu pun Kak Lela x deq sbb dah balik. Punyer lah angin Kak Lela sebab gambar dia x deq siap Zul5Ros potong gambar Kak Lela n gam kan kat celah2 kitaorang. Tengok aku kat sblh En Apai tu terasa cumel jeq.. Bangga beb tapi kalau aku berdiri sblh Shikin memang arr kechubbyan ku amat terserlah... Shikin bila la nak naik keje.....kesian kat dia sbb mabuk teruk.

Aci tak cakap
"dah boring doq kat KL"
kalau Kak Mas dengar nie mau menyumpah sakan
kat aku...
dah 10 tahun hidu udara kat KL nak jugak
ubah-ubah selera plak hidu bau pantai kat Kuantan
"Kak Mas jgn blame me tau"
kita kan dah kawan lamer :)

look kat mata 2....dah pandai pakai eyeliner....ahak..ahak punyer arr bangga, almaklumlah selama nie aku x pernah pun nak mencuba nak pakai benda alah nie. Tengok orang pakai cune la plak, kurang la cket kesepetan mata nie.

*masa g Sunway pyramid coz beli ais-shadow elianto n minum2 kat Old town*

Nota betis

*thax a lot kat member2 yang prihatin...aku sayang korang semua tau.

*Walau apa yang terjadi kene hadapi dengan tenang.....Allah sentiasa bersamamu.

*Andai itu takdirnya...........(best novel nie, rugi x baca)

Post a Comment