Saturday, October 31, 2009

^terasa macam nak tampar orang^



Salam....
bengang tol kat office semalam..nasib baik boleh sabar g
Ade ke dia nak salahkan aku pasal borang
tempahan makanan...please laaa
selama nie borang tu x bermasalah pun
tetiba bile time jabatan dia macam2
problem. Nasib baik semalam Jumaat
tu la yang terasa macam nak tampar orang
"Ku lemPANG kang"
Last2 aku terus hapdet borang tu
tak tau lah lepas nie nak gapo lagi
Sekolah tinggi2 x kan x faham
nak isi borang yang berbahasa Melayu
yang simple-mimple tu


Pagi2 dah bangun sebab
1st - nak basuh kain yang bertimbun tapi
hari nie ujan la...harap2 tghari nie ada cahaya
matahari
2nd- nak mengharvest kat farmville.....cantiknyer bile
tanam bunga tulip merah n bunga matahari
rasa sayang gle nak mengharvest.








Post a Comment