Saturday, October 31, 2009

^terasa macam nak tampar orang^



Salam....
bengang tol kat office semalam..nasib baik boleh sabar g
Ade ke dia nak salahkan aku pasal borang
tempahan makanan...please laaa
selama nie borang tu x bermasalah pun
tetiba bile time jabatan dia macam2
problem. Nasib baik semalam Jumaat
tu la yang terasa macam nak tampar orang
"Ku lemPANG kang"
Last2 aku terus hapdet borang tu
tak tau lah lepas nie nak gapo lagi
Sekolah tinggi2 x kan x faham
nak isi borang yang berbahasa Melayu
yang simple-mimple tu


Pagi2 dah bangun sebab
1st - nak basuh kain yang bertimbun tapi
hari nie ujan la...harap2 tghari nie ada cahaya
matahari
2nd- nak mengharvest kat farmville.....cantiknyer bile
tanam bunga tulip merah n bunga matahari
rasa sayang gle nak mengharvest.








Thursday, October 29, 2009

^ ^ :(

entahlah dah berbulan2 my blog nie x berhapdet.....
dan dalam berbulan2 nie macam2 perkara terjadi dalam my life....
sadis tol, namun di sebalik kesedihan ada kegembiraan.
May b lepas nie impian tinggal impian.
Sedihkan namun kene kuat dan tabah menghadapi segala kemungkinan yang akan terjadi. Dengan suasana kat tempat keje yang macam *******.
Semua tu memerlukan kesabaran...namun setakat nie masih lagi sabar ...
Terima kasih banyak2 atas sokongan dan kekuatan
yang kalian berikan...... Lyn akan ingat dan
hargai sampai bile terutamanya ^mak^abah^my MIL^my siblings^
dan ipar duai....terima kasih kerana memahami
Dalam Facebook plak jumpa kawan-kawan lama, imbau memori zaman dulu2 yang best2 sgt iyalah zaman yang dah x bleh diulang lagi.....biler ler agaknyer nak buat renion......
Rindu plak nak berscrapping.....luv scrapping so much tapi kan
berfarmville tu mengatasi segalanya...
tanam sana tanam cni hu...hu.....
mengabaikan dan membazirkan masa
dan semuanya membuatkan me ^terleka^
kalau ngaji Al-Quran dah boleh katam
now....i have my own car...si cilik oren
ok la daripada x de
itu pun hasil ^simpanan^
my own ^DSLR^ kiranya impian untuk tahun
2009 nie dah tercapai semuanya
tukar andphone baru
sony lagik la.... memula nak beli
blubelly tapi hajat x sampai
cukuplah andphone yang ader cyber shoot
n 3G n yang penting gb nyer banyak..
Tu la orang cakap di sebalik kesedihan terselit kegembiraan
di sebalik sesuatu terselit hikmah yang
^tersembunyi^