Wednesday, August 5, 2009

++H satu N satu++

Salam...
Hari ini dengan jayanya aku telah berjaya mendapatkan injection 4 H satu N satu....TQ pada kak Hazimah yang buat injection tu ngan lembut gler. Aku merupakan orang yang terakhir di Bahagian Pengurusan nie yang buat injection 2. Itu pun sebab terpaksa coz start tadik kitaorang kene duty kat Bilik saringan H satu N satu itu..Oh TIDAK. Di harap dijauhkan dari apa2 yang tidak diingini.
2day bengang gler ngan Cik F******A yang perasan bagus dan perasan lawa. Hish x kuase. Actually dia nie memang x boleh nak trime pandangan atau teguran orang bawahan kot, takut jatuh standard. GLER betol. Please x semestinyer engkau tu bagus sangat. :( :( ..tadik aku cume bagitau dia yang dalam jadual tu x yah masukkan nama Liza coz dia ngandung..punyer arr dia melenting kat aku. Bengang betol aku, siap sound2 aku. Geramnyer......sesangat sangat!!!!Tolong lah belajar menghargai pandangan dan teguran orang lain.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hari tu g jalan The Mall, maka terjumpa lah brooch come nie...Suker sesangat sebab dah lama cari brooch yang cenggini. Ala RM5.00 hengget je satu. Kalau boleh nak wat lagik banyak koleksi ler. nanti nak citer pengalaman hari Sabtu bersamaan ngan 1 Ogos 2009.


**Nota Betis
++Semalam merupakan hari yang amat gembira bagi aku. Happy yang amat2 sangat..
++Noly, Selamat pergi berkursus BTN di Negeri Perlis Indera kayangan. Semoga selamat kembali ke KL.
++Korang2 aku dah send gambar hari tu,cumer aku hutang send gambar ngan KAK MAS.. KAK MAS nanti ekkkk kiter emailkan gambar tu. Jangan marah tau, birthday dah dekat nie.


Post a Comment