Monday, July 27, 2009

++tension n fail meja++


Salam...
Hari nie mad Monday..tension, bengang semua ader. May b 2day ari Isnin kot...mod kurang senang arr ditambah plak ngan kelakuan someone yang agak menyakitkan hati. Kekadang kita nie kene hormati jugak orang lain walaupun orang lain tu tidak berjawatan tinggi (aku le tu). Tadi bengang sangat dengan one department yang buat bengkel,....oh my god sama kalut dia punyer staf sama ngan dia punyer ketua Jabatan. Bukan salah aku, caterer tu kau yang pilih. Selama nie aku handle function yang ratus-ratus orang x deq problem pun tapi yang nie baru 50 orang pun dah kecoh....BENGANG sungguh. Cuber untuk meyiapkan fail meja dalam minggu nie..dia punyer layout dah siap cumer tinggal nak touch up je sket g......maklumlah baru nie kan ader tambahan kerje lagi.
Post a Comment