Sunday, July 5, 2009

++majlis kawin Shikin n Hady Ali++

Salam.....
Aku, Faizah n Jusiah tlh g ke umah Shikin d Kuala Lubu Baru sempena 'wedding day' dia pd 13 Jun..Asben aku antar sampai highway sebab kitaorang x tau jalan ....alhamdulilah tanpa berbekalkan kad jemputan yang semuanyer tertinggal kat office, kami gagah jugak g redah....dengan berbekalkan alamat yang Shikin sms jer....sampai gak ke umah Shikin. Wow Shikin u re cute n cantik sangat masa tu...maklumlah shikin nie kat off memang x pernah bermekap....jadik memang naik seri ler...Shikin adalah geng ber'4' kitaorang g ukur jalan-setiap Jumaat.
Shikin......:) :) ingat x time En. D****h belanjer kiter makan kat Bangi ari tu....entah ape tah tetiba nak blanjer makan lak...mesti sebab nak suruh masuk meeting Ahli Lembaga Pelawat , (??alamak minit mesyuarat blum siap g lar). Memang joker habis. Kesian kat diakan sanggup lalu jalan jauh coz nak tunjukkan kedai Nasi Dagang yang best...di + dengan hujan lagi (opppppp...)

Faizah, Shikin, me n Juesiah...


d pelamin

bilik tido

Sempat posing lagi 2...

now u re Puan Shikin....

Nota Betis
*Semalam g keje ngan Santhi arrr coz kene siapkan doc tender 4 meeting Monday nie. Alhamdullilah dah siap. Walaupun office senyap dan sunyi namun ku teruskan juga....aku kan penakut gler...
*7 Julai nak cuti ..... x kira walaupun cuti dibekukan sempena H1N1 nie aku nak cuti jugak.....pandai2 ler adjust

Post a Comment