Wednesday, July 15, 2009

++hati yang kiciwa++

Salam..

Sepanjang 2 minggu nie....memang betul2 bz kat office, dapat lak tugas baru...ermmmm aper boleh buat, kene terima n kene buat sehabis mungkin. Kekadang(ye ke rasenyer hari2) aku bising gak(dalam erti kata lain MERUNGUT)....macam tadi, dah ler kene masuk meeting ALP, pas tu balik lambat lak...belum campur ngan semalam lagi kene masuk meeting gak....punyer arr boring gler habis 1 muka surat buku nota aku ngan lukisan orang yang sedang boring. Tapi aku kene struggle handle semua nie, ke pasal aku nie banyak mulut sgt, jadik orang ingatkan aku tak deq keje...oh no...o...n no. Mane boleh keje sambil diam2 jer lagi ler ber+ tensionnyer. Kalau dah hari2 kene masuk meeting bukan ke keje x jalan cam tu... Pas tu malam kat umah dah penat, novel pun banyak lagi yang x sempat baca.. dah 2 x Sabtu datang keje..adoi (mengeluh lagi ni). Esok nak g Office lama...wa..rindunyer ngan korang semua. Nak ucap sket kat Kak Nor....tq ler coz ingatkan via sms tadi, memang dah bulatkan dalam kalender aarrr.



++KAK NOOR, HAPPY BIRTHDAY++



Esok kiter g makan soto yang best tu sama-sama tau...nak lepak+nak nyembang+dan lagi2 + nak ambik gambar lar sempena esok pakai baju batik..ala baju batik yang sama tu x potong g arr...malas benor nak pegang gunting dan mc jahit. Alamatnyer tahun depan arr buat.


Jika hidup nie mudah, senang memang x adventure kan????


Post a Comment