Thursday, June 25, 2009

watie n Dadie-Zaif Part 3

Salam kembali...
Oh arie nie sungguh mencabar, banyak tol keje. Buat sehabis baik....Walaupun dah berlalu tapi nak ucap gak nie - Watie, akak ucapkan Selamat Pengantin Baru...Semoga berpanjangan n jaga khairul baik-baik tau.....walaupun Abang "B" merana jadik anggaplah yang lepas tu lepas. Ingat x kiter g Langkawi ari tu, borong habis sudu sebab nak buat buah tangan 4 u wedd.


Sambung lagi 4 part 3 Dadie-Zaif


Nie semua adalah gambar-gambar masa majlis persandingan kat my hometown...temanyer kaler cekelat....serba serbi cekelat, baju itu telah di sponsor oleh pengantin sendiri....Tudung aku ngan Deq La g redah Jalan TAR cari, nasib baik jumper gak yang sedondon.

me in purple

suasana masa majlis berlangsung....

me n my family

amin.....amin

serius nyer daq Zaif nie...dah lapor ke...
memang sah dah lapor.....
aku sempat nyelit ......

Pengantin ngan geng seofficenyer di BPD Segamat.

his...his..bebudak nie

Amil n Muaz

anak sedara ku yang sorang nie...Mirul

Deq La n Ashi...

Iena, Amil, me, Cdah, Deq La

Ader plak yang nyebok
(Iena, Amil, Erol, me,Cdah n Muaz)

Amil yang keletah n banyak cakap....

Deq La n Muaz

Cdah n Wafi @ Adik Ogy

ha...ha kalau nak jadik menantu Pc Kadari n Mc Aishah kene ler rajin yek...
My future adik ipar :)


Malam ketika acara potong kek bersama family....cukup 9 orang cucu abah n mak....kelakar tol time nie ..sebabnyer kek SR tu dah cair coz terlupa nak masukkan dalam peti, kene plak kek coklat+cheese rasanyer...tentulah dah cair cheese tu, memasing anak buahku kater "Cik Dadi kek nie rasa macam muntah ler"...ha...ha .....saper nak jawap.....

Nota Betis

*Plan nak berjimba kat umah Hasnor Sabtu nie ngan Azu n Rosni tapikan my CC suruh datang kejer nak settle kan about sebutharga..... ????tengah fikir aper alasan nak buggy soq kat CC coz malas arr nak keje...dah arr planning baik punyer....Sebelum berjimba tu ingat nak ajak Rosni g Alaf 21 beli Novel....

Post a Comment