Tuesday, June 30, 2009

+sabtu yang best+

Salam....
Hari Sabtu ari tu pagi2 lagi Rosni ambik aku n g Alaf21 Shah Alam coz nak beli novel...30% diskaun lagi, best sangat. Memula plan nak beli 2 buah novel je..tup..tup 5 buah yang aku rembat. Hari nie kami ader projek besar..nak g jumper member yang dah berkurun dah x jumpa. Aku, Azu n Rosni g Taman Pinggiran Mahkota g umah Hasnor. Bestnyer jumpe korang..bersembang sampai x henggat dunia.

Friendship 4ever.....alahai Pn Hasnor naper arr tutup mater..

Sessi lepak, bersembang, bergumbira, menggilai siap biler ingat kenangan kat sekolah dulu..

Yang bestnyer bila balik dari berjimba tadi, abah dan mak dah sampai.....tujuan utama diaorang datang sebab nak antar buah-buahan kat anak kesayangan dia nie....bestnyer dapat makan buah doyan yang gugur dari pokok sendiri..luv u abah mak. Sebonet penuh buah durian fuh..memang puas arr makan.



Nota Betis
*sorry CC sebab ari Sabtu dah buat2 luper nak g office...malas arr sebab dah plan baik punyer.
*Still bengang ngan si BANGANG kat office....makan gaji buta ke
????????
Post a Comment