Wednesday, June 24, 2009

kawan lama dan dadie-zaif part 2

Salam...
bersawang-sawang blog aku nie......pak be nyer malas sangat nak meng'update'....hari2 bukak internet tapi malas nor nak meng'update'.....kene mandi bunga nie....buang segala bagai kemalasan yang ader dalam diri. Banyak betul stok gambar dalam my HD.... kene upload sket-sket arr semua criter2 yang dah basi nie..

1 hari dalam bulan Mei 2009,.......Rosni sms aku.....kater nak jumpa kat Mydin,..aku pun apalagi terus setuju jer...dah 16 tahun x jumper. Rosni...bestnyer jumper kau, faham2 arr kalau lama dah x jumper macam2 citer kuar. Citer pasal orang nie...orang tu..best bangat. Rosni nie dah anak 4 dah.... Hari Sabtu nie plan nak jumper g n jumpe azu sekali, plan nak g tengok wayang...mesti havoc nyer sebab 3 sahabat lama nak ber'reunion'....

Dadie-Zaif part2(Malam nikah)

Gambar2 di sekitar upacara akad nikah tersebut.....akad nikah dibuat kat rumah je lepas isyak sebab tok imam tu nak cepat....coz lepas tu nak nikahkan orang lain pulak, sampai x sempat makan tok imam tu.

Upacara sarung cincin setelah sah akad nikah....



Me n adik beradik...abaikan aku yang serabai tu....akak pengantin...busy memanjang, sekejap2 orang nie panggil,sekejap2 orang tu panggil...PENAT sungguh.




Nota Betis

*bengang tul ngan one my office mate...makan gaji bute....
*hilang sorang office mate yang sehati sejiwa coz dia dapat DPLI kat UIA
Post a Comment