Wednesday, May 20, 2009

Yang terindah hanya sementara

salam....
Ari kat office rehat je...tapi bukan bermakna tak wat keje tau, cume keje tu kurang dari semalam. :) Semalam awal2 pagi lagi dah kene siapkan dokumen tender, memang x angkat kepala arr. Dah arr Shanti g kursus kat HTAR...kurang geng sorang, Syikin lak sibuk ngan kursus kat OD....but me not lonely coz im still have kak Lela..Laptop pulak wat hal, terpaksa reformat semula...G reformat kat Alam Sentral je lepas office.....n Lyn tukar my window kepada edisi 2007. Nasib baik my lovely folder semuanyer kat D...kalau x menangis x berlagu ler.
21 Mac ari tu adik Lyn kawin....sebenarnyer Lyn x berkesempatan lagi nak edit gambar2 dia...Nanti arr Lyn buat by part sebab nak abadiekan semuanyer kat my blog nie....


Marilah sama2 doakan kawan Lyn "DET" nie cepat sembuh coz kaki dia kena masuk 3 skru ( patah). "DET" akak doakan dikau cepat sembuh dan jangan lasak2 tau.......benda nak pakai lama tu.....Jangan luper makan ubat.....nanti susah kalau cuti lama2 sian Encik Bala n yang paling kesian tentu arr Kak Milah sebab kene take over keje... Jangan dera orang tua2 tau.

Ku letak gambar semasa edisi muda-muda.... :) n sampai sekarang masih muda lagikan...

Nota Betisku:

#Aku telah berjaya buat my data d microsoft Access...

#Bila arr nak habiskan baca semua novel2 yang ku beli 2......baru sempat baca 1 novel jek

Post a Comment