Monday, May 4, 2009

Pose Ganti....

Hari ini aku telah dengan jayanya menghabiskan satu hari daripada 10+ puasa ku....Al-hamdulilah tadi bukak pose makan nasi kerabu dan air tebu, itupun beli kat pasar malam d puchong. Ader banyak ari lagi.... Noly kau dah wat pose ganti ke lum..???? Kalau kite seoffice kan best sama2 tinggal pose n same2 ganti pose... :( :(. Penat arr hari nie kemas my partition aku, nanti aku senang2, aku snap gambor plak. Cume esok nak intai2 kat ner2 cari kerusi yang selesa n best.... kerusi yang aku doq sekarang nie besar nar n x best. Dah ler tu cam bos2 lak....

Sepanjang ketidakhadiran ku di blog nie... banyak gambar telah di snap+snip, maka dengan slow, slowly n steady ku akan abadiekan diblog ini. 1st bermula ngan kenduri kat umah pak sedare (belah asben) kat Rawang n disini telah berkumpul adik badek belah my MIL...


Adik badik n family my MIL dalam aksi x sedia lagi

me n my MIL
* bila arr edisi sebut harga n ISO nak abis kat office tu......Tension sket coz terlibat = :(
Post a Comment