Sunday, May 10, 2009

MOTHER DAY...



SELAMAT HARI IBU 4 MY MOM AISHAH N MY MIL ROKIAH YANG BERADA DI KUANTAN PAHANG, I LUV U ALWIZZ.
NOTA BETIS
# Lega rasanyer kerana telah dapat mengklearkan kerja2 yang ader n update failing.....but ader lagi yang x terbuat terutamanyer tentang payment yang taun lepas....Dah tentu kene AP....Nak buat cam ner yek? Rase2 macam nak buat bodo jek... :( .
#My boss pulak bagi masa 1 week 4 wujudkan data dalam microsoft access, huwa.... dah lama tinggal woo..Harap2 masih mampu nak selesaikannyer.
#Fail meja lagi nak buat.....harap2 selesai dalam masa yang terdekat nie...
#ISO lagi la malas nak pikiq... nasib baik prosedur perolehan 2 dah siap ku buat...harap2 ok ler.
#Hari Khamis ari 2 alhamdullilah dah clearkan pasal data 4 tender yang berlambak.....rasa nak buat bodo jugak tapi kesian kat my CC, very a lemah lembut person. Dah ler aku nie malas nak menggaris......
Post a Comment