Wednesday, April 29, 2009

new n miss alwizz

Salam....

Opp lama sudah tidak ku jenguk blog ku ini....around 2 bulan :) :). Dalam 2 bulan ini dah banyak benda yang berlaku in my life. Perubahan yang paling besar ialah dah tukar tempat keje...sekarang nie Lyn dah tukar Ministry dulu MOD sekarang MOH. Sungguh banyak perbezaannya....suasana baru, kawan baru anything baru :(. Kawan-kawan kat Mindeef terutamanya admin account department dont 4get me tau..orang yang kuat melawan, kuat bebel dalam bab2 tertentu(hanya kau yang tahu). Keje kat tempat baru adalah kesinambungan keje kat tempat lama sama je....seperti yang Lyn bagitau kat telefon kat korang "kat cni keje best tapi suasana x best" ha..ha...cam ner tu. Hanya mereka je yang tahu... maklumlah Lyn dah keje kat MOD tu 8 tahun setengah dan still kat Account Department selama itu cume tukar2 unit je..Rindunyer kat korang terutamanya tang makan soto. Selama 2 bulan stay kat cni dah 5kg berat badan turun coz makan x best....pas 2 Kak Milah bagi suggestion supaya bawak bekal...bukannyer x nak bawak bekal, penyakit M yang melanda tu x dapat dibendung ler. To my Account Department Mindef "FRIENDSHIP FOREVER" n kalau rindu kat Lyn baca blog nie tau....


Nie tempat keje baru

Korang nak tau tak 1 perkara yang paling x best kat cni ialah x de tenet macam kat Mindef n dah x boleh nak download games kat PC...patah kaki sebelah tau. PC pun ader password...Background kat desktop pun x boleh nak ubah2....dah x boleh nak glamer2 macam dulu2. Kalau bab nie AKU RINDU TEMPAT DUDUK AKU KAT ADMIN MINDEF....Nasib baik kat umah ader tenet kalau x patah dua2 belah kaki.

Member kat Mindef semasa Team Building kat PD. I miss sesangat saat bergumbira kat sane. Kursus yang paling best n enjoy.



Bila ler nak ubah header baru....?????


Post a Comment