Monday, January 12, 2009

benci

Korang tau x bertapa bencinyer aku...... may b aku buat x ikhlas tapi terpaksa coz aku x bleh nak cakap tidak...huwaaaa.....huwaaaa. Kalau dah aku banyak merungut memang x dapat pahala kn.Actually ader sorang office mate aku nie suruh aku buat claim dia..... pas tu dia suruh aku buat 3 bulan sekaligus... MAMPUS. Kalau dah siap kira x per ler jugak, aku jugak yang kene kira. Nak x nak buat susah nak buat pun susah jugak... nie ha dah dekat 3 jam aku buat bender tu jer. Terbengkalai keje aku...kalau budak2 nie memang aku sound semacam jer tapi dia nie
Post a Comment