Monday, January 5, 2009

1st day keje di tahun 2009

Rasa x best jer ari coz start keje.... maklum ler dah best2 bercuti kat kampung kene keje plak. Kene plak ari nie banyak keje arrr. Kat Kuantan hujan hari-hari sampaikan jalan pun dah ditutup sebab banjir. Lyn nak g shopping pun x boleh...sempat g ECM je itu pun ujan lebat sangat. Nak nangis tau sebab semua gadjetku (hard drive n 4 pendriveku) tertinggal kat kampung ha....ha...ujung minggu nie baru dapat ala susahnyer nak upload gambar..

Buat kawan-kawanku [SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2009]

Azam Lyn tahun 2009
1. Nak dapat pointer tinggi
2. Jadik anak dan isteri yang baik..(selama nie baik dah cumer nak lebih baik lagi)

Gambar di bawah x de kene mengene ngan tajuk di atas cuma ini posing maut punyer...he..he

Post a Comment