Friday, December 19, 2008

when i miss my mom




Hundreds of dewdrops to greet the dawn,
Hundreds of bees in the purple clover,
Hundreds of butterflies on the lawn,
But only one mother the wide world over.
~George Cooper

*Leganyer result exam dah kuar.....alhamdulilah
******************************************************************

Tadi Kak Mar call

Kak Mar : kau dah tengok result
Me : Dah
Kak Mar : Ok ke
Me : Ok beres
Kak Mar : sem depan kau nak ambik subjek aper
Me : Entah kene tengok lecturer dulu arr
Kak Mar : Tu la pasal...
Me : X nak arr dapat lecturer yang x best (i mean yang kerek-kerek)
Kak Mar : Akak pun sama

*nak ambik law - tapi mengikut kata member2 seclass ku, lecturer yang ajar subject tu kerek gler langsung x bertolak ansur pun...sepatah haram ayat bahasa melayu pun x boleh.... Nasib baik selama nie aku jawab paper exam dalam BI jer coz nak biasakan... aku pun x tau lecturer yang mark paper aku faham ke x...tapi mengikut pengamatan aku diaorang faham kot, kalau x takkan diaorang bagi mark yang ok2 jer..
Post a Comment