Friday, December 26, 2008

sepi itu best

Hari nie sebenarnya malas nek kejer....tapi ramai yang cuti jadik terpaksa ler gagahkan diri g office..tup-tup kak Nor pun cuti gak, alamak tinggal sorang jer kat office nie. Tapi nasib baik SEPI ITU INDAH....dan yang bestnyer cepat jer waktu berlalu. Pagi-pagi lagi dah spoil my mood, coz office x bukak lagi apalagi sebelum orang lain ngamuk cepat-cepat Lyn g ambik kunci kat MP, nasib baik no pin yang ingat-ingat luper tu betol kalau x naya den oiii. Minggu lepas minggu busy sesangat dengan my MIL datang, my family datang x sempat nak hapdet....Banyak citer nak hapdet...esok arrrr
Post a Comment