Wednesday, December 31, 2008

bila tagged itu terjawab....

Here are the rules*
-List these rules on your blog.
-Share 7 facts about yourself on your blog.
-Tell 6 unspectacular quirks of yours.
-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
-Link the person who tagged you.
-Leave a comment for each blogger.

7even facts 'bout me:
1. Merupakan anak sulung dlm family (kakak sulung tau) dari 6 adik beradik 4 pompuan dan 2 je lelaki dan yang paling rendah dan chubby dalam family… adik-adik lain semuanyer slim melim jer.
2. Seorang yang begitu obsess dengan kaler purple dari dulu, kini dan selamanya.
3. Seorang yang sangat sensitive, keras hati, manje jugak.berbintang Gemini memang gitu kot….he..he…he
4. Sgt suker membaca samaada novel ataupun majalah…..
5. Suker habiskan masa depan komputer
6. Suke shopping, shopping dan shopping
7. Friendly

6ix unspectacular quirks about me:
1. Suker nangis..pantang sedih sket
2. Geli ngan ulat, ular, cacing dan seangkatan denganya
3. X suker lipat baju…boring
4. kadang-kadang cepat bosan (teruknyer aku)
5. Malas nak study kalau nak exam…….
6. Malas nak g kerje tapi duit nak….

7even people to be tagged:
(Sapa yang kene pulak)

Zai (x kira nak suruh wat jugak)
kapten
Mus
ct
ibukumbang
T
Oh Jasmine
*** as usual, kepada sesapa yg dah pernah buat tag ni, sila abaikan...***

Link the person who tagged you:
Aimi (TQ)

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU
SEMOGA TAHUN-TAHUN YANG MENDATANG AKAN MENJANJIKAN
YANG LEBIH BAIK DARI TAHUN SEMALAM.
Post a Comment