Friday, October 17, 2008

[sentimental value again]


Suker sangat tengok gambar nie....walaupun dah lama tapi sentimental value kn.... tudung kuning 2 adik ipar Lyn Ina, yang lain semuanyer adik-adik...Lyn nie anak 1st tau...tapi selalu orang x cayer kalau Lyn kater Lyn anak sulung dari 6 beradik, n yang bestnyer diaorang akan kata Lyn anak bongsu (bangga jap). Actually Lyn nie manja sket...memang cepat kluar air mata. Tudung biru(pakai cermin mata tu) adik Lyn no 3 :Sidah: akauntan kat Al Iksan JB, tudung coklat (aka selendang) :Dadi: polis kat Segamat nak kawin bulan 3 nie...... tudung biru satu lagi, adik bongsu Lyn :Deq La: assist acc kat Kilang Mamee baru grad KUSTEM, duduk ngan Lyn sekarang kat Subang. Yang lain-lain adik beradik lelaki 2 orang jer..........................Rizal dan Erol. Dulu masa kecik2 rasa cam ramai nor family Lyn tapi bila dah besar nie rasa macam x de la pulak. Sekarang nie mak abah Lyn tinggal dua orang jer kat umah kat Lepar.
Post a Comment