Tuesday, October 14, 2008

[Jiwang yang berkarat]

Entahlah kenapa bila dengar lagu nie....macam best sesangat.Terasa jiwang berkarat :)
Actually Lyn tengok citer nir kat TV3 baru nie...best jugak pas tu member Lyn bagi tau novel dia lagi best sangat daripada citer tu...bila ekkk nak terjah Minerva beli novel tu..dan punyer ler lama Lyn x buat LO....dengan idea yang karat tu maka inilah hasilnyer



Baru-baru nie SESUATU telah terjadi dalam hidup Lyn...sesuatu yang amat memeritkan untuk dikenang kembali namun apakan daya benda tu telah berlaku dan kesimpulannyer BE STRONG...sebab tu lah biler dengar lagu nie hati bertambah-tambah pilunyer
Post a Comment