Monday, July 28, 2008

oppppsss....

Nie Lieza antar email 4 me.....


Before the marriage:


He: Yes. At last. It was so hard to wait.

She: Do you want me to leave?

He: NO! Don't even think about it.

She: Do you love me?

He: Of course!

She: Have you ever cheated on me?

He: NO! Why you even asking?

She: Will you kiss me?

He: Yes!

She: Will you hit me?

He: No way! I'm not such kind of person!

She: Can I trust you?

He: Yes.



Now after the marriage you can read it from below to up !!!!









re:thanx abang belanja makan pizza.....

Saturday, July 26, 2008

sweet


i luv d memory [zaman bebudakku]
zaman yang x mungkin akan berulang lagi.

Thursday, July 24, 2008

aku hari ini adalah kerana hari semalam

Ari nie 1 hari berseminar tentang Kesihatan yang meliputi tentang pemakanan, penyakit dan cara pengurusan stress
1 benda yang boleh Lyn kongsikan ialah cara menguruskan stress.......cuma diri sendiri sahaja yang boleh menangani stress itu sendiri tidak boleh mengharapkan orang lain bcoz stress bagi setiap individu itu berbeza.....

Monday, July 21, 2008

like@crazy

sejak dua menjak nie...memang habis menjelajah kedai scrap craft haven OU, tanggo mango n papier The Curve, art friend kat The Garden, Scrapville kat BSC,popular, jusco n jugak sampai ke Chow Kit, beli reben yang cun2....cari barang2 4 scrap .... bermula dari '0' tu yang teruk... :) :) paling best g papier :) abis jugak ler RM+++ but i like tapi biler balik umah tengok balik barang2 yang dibeli arggghhhh.........kebanyakkan (almost 80% warna purple) terutamanya tang reben.....












Sunday, July 20, 2008

1st entry

1 yahoo....i have a own blog
bukannyer aper semua orang ader blog jadik Lyn
pun nak ader blog jugak....
nak isi tentang my scrap and my life too

scrap nie boleh menjadikan 1 person 2 crazy :) :)